Öğrencilerimiz proje kapsamında Voki uygulamasıyla tanıtımlarını yaptılar. Bugün elektronik ortamtamda yapılacak  toplantıda öğrencilerimiz proje ortağı ülke öğrencileri ile birlikte yarışmaya katılacaktır. öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bakırköy Gençlik ve Spor  Müdürlüğünün ilgi yazısında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılacağı Online Satranç Turnuvasının 23.04.2021 tarihinde internet ortamında www.chess.com platformu üzerinden düzenlenecektir.

Söz konusu turnuva 23 Nisan 2021 Cuma günü Saat:14.00'de yapılacak olup, Bakırköy İlçemizden turnuvaya katılım göstermek isteyen öğrencilerimizin ekte yer alan Yönegede belirtilen katılım adımlarını takip ederek turnuvaya bireysel olarak kayıt yapmaları gerekmektedir. Konu ile ilgili sorular için Yönerge 8.maddede yer alan yetkililer ile görüşülebilir.

"İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nün 100. Yıl Dönümü" kapsamında   Mektup yazma, İstiklal Marşını  Güzel Okuma, Resim, Kısa Film, Grafiti, Kara Kalem, Kompozisyon" dallarında yapılan yarışmalarda ilçemizde dereceye giren eserler belirlenmiştir. Okulumuz öğrencisi Elif Nehir Tatar Mehmet Akif Ersoy'a yazdığı mektupla 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz Veli Akademileri projesi kapsamında bugün 06/04/2021 saat: 21.00 de Klinik Psikolog Selçuk Tokaç "Psikolojik sorunlar ve istenmeyen davranışlar" konulu seminer çalışması yapacaktır. Bütün velilerimizin katılımlarını önemle rica ederiz.

2C sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde evde temel yaşam becerilerini yönelik çalışmalar kapsamında tariflere uyarak yemekler yaptılar.

Mart ayının son haftasında öğrencilerimiz sınıf içi pano çalışmları, etkinlikler ve mesajlarla Orman Haftasını kutladılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ; Hayat Boyu Öğrenme Şubesince yürütülmekte olan "Öğrenen Mahalle Projesi" kapsamında 02 Nisan 2021 Cuma günü 10.30 - 12.00 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fakültesi Doç. Dr. Cengiz UZUNOĞLU tarafından, proje kapsamındaki mahallerin muhtarlarına, ailelere ve proje kapsamında açılan kurslara katılan kursiyerlerine Eba Zoom üzerinden çevrimiçi olarak Enerji Okuryazarlığı Konulu Söyleşi düzenlenecektir. Bütün velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Snellen Scale Göz Tarama Testi Uygulaması

May

Ramazan Bayramınızı tebrik eder, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileriz