May

Merak ve istek öğrenmenin temelini oluşturur. Anasınıfımızdaki minik öğrencilerimiz uzaktantan eğitimde de faaliyetlerini sürdürüyorlar. Nagehan öğretmenimiz eşiliğnde öğrencilerimiz  fen ve doğa deneyeleri yaptılar.

May

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan online egzersiz yarışmasında  (YARIN ÇOK GEÇ 23 NİSAN'DA  HAREKETE GEÇ) okulumuz 2. oldu. Yarışmaya katılarak okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebtik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Milli Eğitim Bakanlığı yüzyüze eğitim ile ilgili basın açıklaması yaptı.

May

Bizleri sevgiyle büyüten, herzaman desteğiyle gücümüze güç katan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

May

4C sınıfı öğrencileri çevreye karşı duyarlıklarını, geri dönüşüm ve enerji tasarrufunu önemini hazırladıkları sunumlarla anlattılar.

May

4A sınıfı öğrencilerimiz evde bulunan malzemeler ile  hayal güçlerini kullanarak kendi oyuncaklarını yaptılar.Oyun hayata hazırlıktır .Çünkü hayat sahnesi ve perdesi olmayan bir oyundur.

May

Öğrencilerimiz doğal ve yapay çevre tasarımlarını oyuncaklarla yaptılar.

May

TRT EBA kanallarında anlatılan tüm derslere  https://www.trtizle.com/uzaktan-egitim internet adresinden ulabilirsiniz.

May

3/C Sınıfı öğrencilerimiz "YARIN ÇOK GEÇ 23 NİSAN'DA  HAREKETE GEÇ" yarışmasına katılan öğrencilerimizin videolarını aşağıdaki bağlantılardan izleyebilirsiniz.

May

TRT Çocuk ilkokul seviyesinde kaliteli içeriklerle dolu bir kitaplığı bütün çocukların hizmetine sunuyor.

May

Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde açılacak olan İngilizce Ağırlıklı Proje İmam Hatip Ortaokulu için ön başvurular başlamış olup, 6 Haziran'da yapılması planlanan sınava ön başvurunun yapılması zorunluluk arz etmektedir. Başvuru formuna ve kılavuzuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Eylül Naz Öztürk, Alya Hacısalihoğlu, Bade Kadiroğlu, Poyraz Tuluay, Tuana Nur Mercanlı, Ali Vural ~ Bora Vural, Emir Şevki Dönmez, Nehir Atar, Ali Deniz Tüzer, Dilara Karadayı, Asya Demir, Muhammet Emir Topçu, Elin RaD isimli öğrencilerimizin çalışmları aşağıdadır.

3C sınıfı öğretmenimiz Sunay hanım öğrencileriyle geri dönüşüm haftası kapamında etkinlikler yaptılar.

Öğrenen Mahalle Projesi işsizliğin azaltılması, istihdamın arttırılması, kültürel bağlarımızın güçlenmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla Öğrenen Mahalle projesi kapsamında Satranç, Amigoremi, Step ve Makrome kursları açılması planlanmaktadır.