Milli Eğitim Bakanlığı tam kapanma ve uzaktan eğitimle ilgili basın açıklaması yaptı.

2C sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

TRT EBA TV Yeni Dönem Uzaktan Eğitim Yayın Programı (26 NİSAN- 2 MAYIS 2021) yayınlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanan "Gazetecik" yayımlandı.

Gazetecik'te çocuklar için 23 Nisan'ın önemini anlatan yazılar, eğlenceli etkinlikler ve hikayeler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Gazetecik'e ulaşabilirsiniz.

4B sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

4A sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

3C sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

3A sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

2B sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

2A sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

1B sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

1B sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

1A sınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan'da yaptıkları süslemeler ve çalışmaları aşağıdaki bağlatılara tıklayarak izleyebilirsiniz.

Meclisimizin 101. kuruluş yıldönümünde 23 NİSAN'I öğrencilerimizle kutladık.

Saaat 11.00 başlayacak olan programa aşağıdaki bağlantıdan katılabilirsiniz.