Vergi Haftası (Şubat Ayının Son Haftası)

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Vergi Haftası " okullarda, Şubat Ayının son haftası  kutlanır.

Okulumuzda da "05/09/2023 Tarihli Öğretmenler Kurulu" kararı ve "Eğitim Kurumu Sosyal Etkinlikler Yıllık Çalışma Planı" (Ek-7/A) gereği okul düzeyinde sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde hazırlanan etkinliklerle kutlanacaktır.

Öğrencilerde vergi bilinci oluşturarak onların gelecekte iyi bir vatandaş olacak şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla bu haftada dersler işlenirken vergi bilinci konusunun diğer derslerle ilişkilendirilerek, Gelir İdaresi Başkanlığı http://vergibilinci.gov.tr/ web adresinde yer alan "Vergibilir" öğrenci içerikleri ve EBA içerikleri izlenebilecektir.

28-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 12:52 - Görüntülenme: 51