Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği her yıl Ekim ayı sonuna kadar yapılması gerekmektedir.

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26/10/2022 Çarşamba günü saat 10.00 'da hijyen ve sosyal mesafe kurallarında da dikkat edilerek çok amaçlı salonumuzda yapılacaktır.

Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı takdirde, çoğunluk aranmaksızın aynı saat ve yerde  01/11/2022 Salı günü yapılacaktır.

Yapılacak toplantıya tüm velilerimiz davetlidir.

2021 Afet Eğitim Yılı Etkinlikleri

Kas

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize her ay sağlanan yardımcı kaynak desteğinin Kasım paketi erişime açıldı.

Yardımcı kaynaklar; 2. sınıftan 12. sınıfa tüm seviyelerde her ayın ilk haftası yayımlanıyor.

Koyu onay işareti 2. pakette 2-12. sınıflar için 7 bin,

Koyu onay işareti YKS'ye yönelik 1.600 çalışma sorusu ve

Koyu onay işaretiLGS örnek soru kitapçığı yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan kaynaklara erişebilirsiniz.

Sayın Velilerimiz,

Okulumuzun 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 22/10/2021 Cuma günü Saat 14:30 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekleriz.

Demet ACAR                                                              Hüseyin USLU

Okul-Aile Birliği Başkanı                                                  Okul Müdürü

Eyl

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okullarda alınması gereken tedbirlere ilişkin olarak Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı iş birliğinde "Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar Rehberi" hazırlanmıştır.

Bakanlığımız tarafından 05/09/2021 tarihinde resmi yazı ile duyurulmuş ve rehber ile ilgili gerekli bilgilendirmelerin yapılarakilgili tedbirlerin alınması, uygulama, izleme ve gözetim süreçlerinin hassasiyetle yürütülmesi istenmektedir.

Resmi yazı ve rehber aşağıdaki bağlantıda yayınlanmıştır.

Ağu

06 Eylül tarihinden itibaren okul zaman çizelgesine göre dersler devam edecektir.

Ağu

2021-2022 Öğretim Yılı Başı Öğretmenler Kurulu Toplantı Duyurusu (31 Ağustos 2021 Salı, Saat 13.00 )

2021-2022 Öğretim Yılı Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 31 Ağustos 2021 Salı, Saat 13.00-15.00 arasında yapılacaktır.

Toplantı süresince kısıtlı hizmet verilecektir.

İlgili ve görevlilere duyurulur

Çevrimiçi afet değerlendirme sınavı saat 14.00 da birinci sınıflarla başlayacak saat 17.40 da dördüncü sınıflarla sona erecek. Bütün sınıflarda sınavlar 40'ar dakika aktif olacak. Öğrencilerimizin değerlendirme saatinden 10 dk önce Eba'ya giriş yaparak hazır olmalarını tavsiye ediyoruz.

Öğretmen öğrenci ve velilerimize yönelik düzenlenen afet eğitimi programının bütün öğrencilerimiz için değerlendirme çalışması yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınıf bazlı olarak aşağıdaki listede belirtilen saatlerde kendi sınıf seviyelerinde Eba üzerinden tanımlanmış değerlendirmeleri gerçekleştirilecektir. Sınavlar saadece belirtilen saatte 40 dakika süre içerisinde gerçekleşecek olduğundan başlangıç saatine ve süreye dikkat edilmelidir.

VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ

Veli Akademileri Katılım Formu