Muhittin Üstündağ İlkokulu

Refet Bele cad.Makbule Atadan Sok No 10 Ataköy 4 .kısım Bakırköy
Vizyon
Çocuklara, öğrendikleri bilgileri, kendi deneyimleri ile harmanladıkları öğrenmenin mutluluğunu yaşamalarını, akıllı kalplerinde evrensel sevgi şarkısını söyleyebilecekleri Onların hayal gücünü şevklendirebilecek bir “Mucizeler Okulu” olabilmek İSTİYORUZ
Misyon
Her bir çocuğun; yaşamın tüm alanlarında tam potansiyeline erişmesine yardımcı olmak, Çocukları saygıyla kabul etmek, sevgiyle eğiterek özgürleştirmek, cesur, yaratıcı, sağlıklı, ahlaklı, mutlu insanlar yetiştirmek için, VARIZ
Başarılar
Okulumuz ilçe ve il yarışmalarında dereceler alan başarılı bir okuldur.Bilgi Kültür yarışmaları,Şiir Okuma, Kitap Okuma yarışmalarında kuruluşundan bu yana başarıları bulunan okulumuz farklı projelerle de adını duyurmaya başlamıştır. Okulumuzun Toplam Kalite Yönetimi Kaliteli Okul dalında dikkate değer çalışmaları olduğu gibi AB Comenius projesi ile uluslararası alanda da başarılı olduğunu göstermiştir. Sportif faaliyetlerden basketbol,voleybol,atletizm ve yüzme branşlarında birçok öğrenci yetiştirmiş,SBS sınavlarında öğrencilerin aldığı sınav sonuçları ile akademik anlamda da başarılı olduğunu her daim ispatlamıştır. Okulumuz öğrencilerin hem zihnine hem bedenine hem de ruhuna hitap eden, öğrencilerini olumlu davranışlar kazandıran nadide bir okudur.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
09:00- 14:40 Yemek Arası: 12:25-13:05 Çocuk Kulübü : 14:30-16:10