Hüseyin USLU - MÜDÜR

İlk, orta ve lise eğitimini Konya´da tamamladı. 1991 yılında Konya Gazi Lisesi´nden, 1997 yılında Niğde Ömer Halis Demir  Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldu.

Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  İşletme Yönetimi  Yüksek Lisansını tamamladı.

İstanbul-Bağcılar Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim okulunda öğretmenliğe başlamıştır. Sırasıyla; İstanbul/Bağcılar Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim okulunda  Müdür Yardımcılığı, İstanbul-Bağcılar  İlköğretim okulunda  Müdür Yardımcılığı, İstanbul-Güngören 75. Yıl İlköğretim okulu’nda Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü, İstanbul-Güngören Dr. Lütfü Kırdar İlkokulunda  Müdür Yardımcılığı, İstanbul-Bahçelievler Yenibosna Doğu Sanayi İlkokulunda  Müdür Yardımcılığı, İstanbul-Güngören Ergenekon   İlkokulunda Okul Müdürü, İstanbul-Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı.

25 Şubat 2020 tarihinde okulumuzda Müdür olarak göreve başlamış olup halen bu okulumuzda görevine devam etmektedir