2021-MY SUPERPOWERS

Bu projenin temel amacı öğrencilerin potansiyelini keşfetmek ve güçlü yönlerini ortaya çıkarmaktır. Çocukların hangi konuda iyi olduklarını keşfetmelerine yardımcı olmak, sağlıklı bir özsaygıyı geliştirir ve gelecekteki başarıları için çok önemlidir. Çocukların kendi yeteneklerini içeren bir dizi beceriye yönelmeden önce birçok şeyi denemeleri gerekir, bu nedenle çocuklara farklı nesneleri, etkinlikleri ve insanları keşfetme fırsatları yaratacağız. Kısa bir tanıtım aşamasından sonra bir yarışmanın duyurusunu yapacağız. Öğrencilerimiz, tüm ortaklardan gelen üyelerle uluslararası ekipler oluşturacak ve hem birbirlerinin hem de kendilerinin öğreniminde çıkarı gözeterek işbirliği içinde çalışacaklar. Ekipler oyunlar oynayacak, görevleri yerine getirecek, keşiflerini paylaşacak ve birbirlerini destekleyecek, birbirlerinin başarılarını kutlayacak ve etnik kökene bakılmaksızın birlikte çalışmayı öğrenecekler. Web 2.0 iletişimimizin ve işbirliğimizin merkezinde yer alacak.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 22:29 - Görüntülenme: 57